Πιστοποιημένη ασφάλεια

Οι αυτοδιαχειριζόμενοι φορείς λειτουργίας των αγορών παραγωγών βιολογικών προϊόντων, ενημερώνουν τους καταναλωτές ότι στις αγορές μας υπάρχουν μόνο πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα, στο πλήρως βιολογικό στάδιο και μόνο από επαγγελματίες αγρότες βιοκαλλιεργητές. Φέρνουμε κατευθείαν σε εσάς (χωρίς μεσάζοντες) τα αγνά προϊόντα μας στις χαμηλότερες δυνατές τιμές.

Εκτός από τους ελέγχους που γίνονται στις αγορές παραγωγών βιολογικών προϊόντων από τους Οργανισμούς Ελέγχου και Πιστοποίησης και τις κρατικές υπηρεσίες, οι ελεγκτές των αγορών και οι συνεργαζόμενοι γεωπόνοι μας πραγματοποιούν καθημερινούς ελέγχους των πιστοποιητικών και συχνούς δειγματοληπτικούς ελέγχους των προϊόντων που πωλούνται. Συνεργαζόμαστε με εγκεκριμένα εργαστήρια και πραγματοποιούμε αναλύσεις τις οποίες χρηματοδοτούμε οι ίδιοι, προκειμένου να διασφαλίσουμε τη βιολογικότητα των προϊόντων που διατίθενται στις αγορές μας.

Τα πιστοποιητικά προϊόντων όλων των βιοκαλλιεργητών είναι στη διάθεση των καταναλωτών ανά πάσα στιγμή, σε κάθε σημείο πώλησης.

Scroll to Top